Ericjan.jouwweb.nl
Home » AURORA, de spirituele groep in Hillegom

AURORA, de spirituele groep in Hillegom: Opgeheven 12 december 2013 na ruim 20 jaar.

AURORA was de naam van de Hillegomse groep mensen, die geïnteresseerd was in het spirituele, het paranormale en alternatieve geneeswijzen.

 

Iedere maand organiseerde AURORA haar openbare avonden in het speeltuingebouwtje van Jeugdland, aan de Sportlaan 86 in Hillegom.

Voorheen waren we te gast in Patrimonium, maar door de drukke sloop- en bouwwerkzaamheden zijn we uitgeweken naar een andere locatie.

Lot Jansen tijdens haar "Spreuken-avond" in januari 2011.


Tijdens deze avonden werd een medium uitgenodigd, die deze avond verzorgde in zijn/haar vaardigheid of gave. De ene maand was er een paragnost te gast die aan de hand van een voorwerp of foto door middel van psychometrie vertelt wat hij/zij doorkreeg, dan weer is er iemand die spontaan waarnemingen deed of een lezing gaf.

Roetlezen door Sonja van der Linden.

 

 

 

Donderdag 12 december 2013 was tevens onze laatste AURORA-avond. Na ruim 20 jaar hebben wij als bestuur besloten om te stoppen. Mede door de zwaardere bepalingen van de Gemeente Hillegom, die niet (meer) toestaat dat (speeltuin-) gebouwen zalen verhuren, omdat zij dit zien als "para-commerciële"-avonden, als concurrentie voor bv Flora en andere zalencentra.

Wij danken IEDEREEN die al die jaren onze (trouwe) gasten zijn geweest en die ons bleven inspireren om aan te geven dat er méér is Tussen Hemel en Aarde".

Inmiddels zijn er verschillende groepen actief rondom Hillegom, waar men altijd welkom zal blijven, zoals Signaal Nieuw Vennep en Noordwijkerhout.

 

De mooie taak van AURORA zit er na ruim 20 jaar op!

 

 

 

Kerstavond 2010 met Loes van Loon.

 

De normale entree was € 6,00 (Tenzij anders aangegeven). Drinken van alcohol was tijdens de avonden van AURORA niet toegestaan en roken mocht alleen buiten.

Minimumleeftijd 16 jaar. Ook verzochten wij u de GSM tijdens de avond UIT te zetten. Aanvang van de avonden om 20.00 uur, de zaal was open vanaf 19.30 uur, dan stond koffie en thee klaar tegen een kleine vergoeding.

 

Voor meer informatie kon u mailen (Geef wél duidelijk aan dat het om AURORA gaat, want onbekende mails/mailadressen verdwijnen als SPAM in de prullenbak!) via het contactformulier, zie link.

 

Let op: Het bestuur van AURORA kon niet aansprakelijk worden gesteld voor uitspraken van het medium of uitwerkingen daarvan. Ook consulten of behandelingen zijn voor eigen verantwoordelijkheid.

 

Nu ook op www.nieuwsvanhier.nl in de agenda en op FaceBook vindt u informatie, oa op de pagina van Eric Jan.

 

Namens het bestuur wensten wij u veel plezier op de openbare avonden van AURORA,

 

 

Christien Weststeijn, Ria de Rooij, Eric Jan Geertsen

Maak een Gratis Website met JouwWeb