Ericjan.jouwweb.nl
Home » Fotografie

"Eric Jan Geertsen - Fotografie", "Streeknieuws-Natuurlijk", "Bo" en overige media.

Ik ben al een tijdje fotograaf en maak foto's voor o.a. www.streeknieuws-natuurlijk.nl dat ik samen met Danny Lokerse heb opgezet.

Op deze website staan foto's en wetenswaardigheden die in de Bollenstreek plaats gevonden hebben.

Wij proberen zo snel mogelijk items aan te maken en up-to-date te houden.

Kijk gerust eens rond op www.streeknieuws-natuurlijk.nl

 

Derek Ogilvie in zijn kilt op een boot tijdens de GayPride 2012.

FlyBoarder vóór de GayPride 2013.

Mijn foto's staan ook regelmatig in de Hillegommer, Woensdagkrant, de Weekendkrant, het Witte Weekblad en op Nieuws van Hier.

Vanaf half juni 2013 heb ik samen met Danny Lokerse de website Streeknieuws-Natuurlijk opgezet. Hier komen foto's en wetenswaardigheden uit de Bollenstreek, dus men hoeft niet louter calamiteitenfoto's te verwachten.

 

Enkele foto's genomen in het Langeveld, bij het Zweefvliegveld, eerste afgelopen winter, 2e dit voorjaar.

Vanaf juli 2013 ben ik ook aan de slag als vrijwilliger bij NENS, dé lokale omroep van de Bollenstreek. Er zijn al enkele foto's van mij te zien op www.nens.nl en er volgen vast nog veel mooie foto's.

 

Verder staan op Picasaweb enkele foto-albums, bijvoorbeeld van 100 jaar Chinezen/100 leeuwen in Amsterdam op 9 juli 2011 jl.: https://picasaweb.google.com/ericjan.geertsen/100leeuwen

 

In het weekend van 1 t/m 4 augustus 2013 werd in Lisse het Castlefest gehouden. Voor NENS (tegenwoordig Bo) ben ik hier zondagmiddag geweest en heb een aantal mooie plaatjes geschoten. Deze zijn te zien op streeknieuws-natuurlijk. Let wèl op: Het is NIET toegestaan om zómaar foto's te gebruiken, ivm afspraken met de modellen. Zie hiervoor ook de regels op de Castlefest-site

       

 

Ik wens je veel plezier bij het bekijken van de foto's.